Lansarea oficiala a brandului Petite Coco

Desi ne-am inceput activitatea cu aproximativ un an in urma, a trebuit sa lucram intens la conceptul si imaginea noastra inainte de a ne infatisa oficial marelui public. Nu in ultimul rand, a fost necesar sa lansam colectia de debut, pe care am creat-o bineinteles, tot pe parcursul acestui an.
Asa se face ca vorbim de lansarea noastra oficiala la mai bine de un an de la inceperea proiectului Petite Coco.

Cum a inceput Petite Coco si ce inseamna el, puteti afla si din comunicatul nostru de presa sau de pe pagina „Despre noi„.

Ce e clar, insa, este ca am ales o locatie frumoasa cu aer clasic si elegant, ca si brandul nostru, Casa Oamenilor de Stiinta, am reunit o conferinta de presa si am facut o prezentare de moda in premiera cu 20 de manechini intre 5 luni si 4 anisori.

A fost un eveniment foarte intes, insa micutii s-au descurcat excelent, chiar daca emotiile erau mari si de partea lor si de a noastra pentru, fiind prima experienta de genul acesta. Au dat insa dovada de curaj si au defilat in fata unei audiente impresionante formate din parinti, presa si invitati.

Nu e cazul sa mai spunem ca tinutele au avut un mare succes, atractia principala fiind o rochita unicat deosebita, cu trena, cristale Swarovski si zeci de metri de volane aplicate, „Little Princess”.

Le multumim partenerilor care ne-au ajutat: firmei Echipa PR – fara de care evenimentul nu ar fi fost o reusita, gazdei noastre – Casa Oamenilor de Stiinta, fotografilor – Alexandru Busuioceanu si Alexandra Mudrac, precum si intregii echipe Petite Coco.  Le multumim de-asemenea si tuturor partenerilor media, care au prezentat acest eveniment.

Ce a iesit? Sa lasam pozele sa vorbeasca :)