Petite Coco @ Children’s Club New York

La sfarsitul lunii februarie am luat parte, alaturi de asociatia Designerilor si Companiilor Romanesti, la Childrens Club New York, cel mai important targ de moda pentru copii din SUA. Ne-am bucurat sa fim ivitati de catre organizatori pentru a fi parte din sectiunea Curate, un segment pentru brandurile cu un nivel recunoscut de design, „an invitation only segment for advanced and elevated brands”.
Le multumim tuturor partenerilor minunati pe care i-am intalnit si promitem ca vom reveni la acest targ si la editia urmatoare!

Petite Coco @ Bubble London Ianuarie 2018

La sfarsitul lunii ianuarie am fost parte al unuia dintre cele mai celebre targuri de moda pentru copii din lume, Bubble London. Le multumim tututor clientilor si partenerilor care au fost alaturi de noi! Insa, in mod special, micutei Sophia, care a fost cel mai mic si cel mai amuzant manechin de pe catwalk si care ne-a reprezentat cu mandrie :)

Nou! Colectie capsula dedicata sarbatorilor de iarna

Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si pentru ca suntem in plin sezon de sedinte foto cu tematica de iarna, am lansat o mini colectie capsula de accesorii si tinute de Craciun pentru copii, atat pentru fetite, cat si pentru baieti.
Daca pentru baieti colectia cuprinde papioane, bretele si camasi cu tematica de sarbatori, la fetite avem in special rochite, paltonase, dar si bentite asortate. Avem inclusiv rochite pictate manual, rochite cu reni sau rochite in forma de oameni de zapada. Si Mos Craciun este si el  prezent peste tot in piesele noastre. Pe langa tinutele speciale pentru Craciun, avem si cateva piese straluciotare pentru Revelion.

Toate produsele cu tematica sarbatorilor de iarna sunt disponibile in magazinul nostru online, in categoria nou creata,  Craciun.