Campania „Zambetul unui copil conteaza”

Vineri, 29 mai a avut loc la Pleiada Boutique Hotel & Spa evenimentul caritabil „Zambetul unui copil conteaza” organizat de catre organizatia Salvati Copiii Iasi. Obiectivul serii a fost strangerea de fonduri, necesare pentru recuperarea copiilor, victime ale violenței, ce au suferit rele tratamente din partea părinților sau a persoanelor apropiate, dar și alte forme de abuz precum cel emoțional și sexual.

Evenimentul a constat intr-o cina speciala, recitaluri de muzica si momente de dans, prezentari de moda si o licitatie de obiecte in scopul strangerii de fonduri, la care au participat peste 100 de personalități din mediul public și privat, oameni de afaceri, designeri și artiști, precum Paula Seling.

Petite Coco a participat la licitatie cu doua tinute de ocazie pentru fetite, Candy si Scarlet, alaturi de designerii Rhea Costa si Diana Barbur, magazinele online pentru copii Hey Princess, Gioia, Sisi, Innocence, Kids Fashion Designer, dar și de producători locali precum Minibel, Iridor, Be You sau Inamorata.

La multumim celor din organizatia Salvati Copiii Iasi pentru ca ne-au invitat sa facem parte din acest proiect si le dorim mult succes in continuare!