Impresii Petite Coco @ Collection Premiere Moscow 2016

La inceputul lunii septembrie am luat parte la a 26-a editie a targului Collection Premiere Moscow, sectiunea Kids. Am venit de acolo cu multe aprecieri si impresii pe care vi le impartasim si voua :)
– pentru noi a fost prima data in Moscova si a fost o experienta foarte frumoasa;
– ne-am bucurat de prezenta unei echipe organizatorice de exceptie, care a stat la dispozitia noastra pentru orice cerinta;
– am vazut multe colectii frumoase pentru copii, atat de zi cat si de ocazie;
– am admirat pe catwalk cele mai frumoase fetite, vestitele mini-modele rusoaice care domina clasamentele mondiale din domeniu, dar si prichindei foarte sic;

Cu aceasta ocazie le multumim buyerilor din Rusia si nu numai, pentru cuvintele frumoase la adresa colectiei noastre SS2017 si pentru momentele placute petrecute impreuna!

Mai multe informatii despre CPM.
CPM este unul din cele mai importante evenimente profesionale internationale din domeniul modei in Europa de Est, organizat in Moscova de doua ori pe an. CPM da tonul tendintelor anului si aduna peste 21 000 de cumparatori specializati in centrul expozitional Expocentre unde sunt prezente peste 990 colectii de la aproximativ 700 de expozanti internationali. Sectiunile expozitiei sunt: CPM Premium, CPM Kids si CPM Accessories, precum si Mode Lingerie & Swim Moscow.