Lansare colectie Aquarela

La multi ani, dragi copii! De ziua voastra, de 1 iunie, impreuna cu magazinul Pink&Blue – concept store dedicat celor mici, am  lansat special pentru voi o noua colectie de hainute pictate manual, plina de poveste si culoare, careia i-am pus numele „Aquarela„.

Sub privirile emotionate ale parintilor, noua mini-modele cu varste cuprinse intre 8 luni si 5 ani si jumatate, aflate la inceput de cariera, au defilat cu entuziasm in fata aparatelor de fotografiat, in hainutele noii colectii Petite Coco. Insa nu orice fel de hainute, ci unele deosebite, potrivite pentru momentele cele mai speciale din viata copiilor nostri: botez, aniversari si petreceri de tot felul.

Picturile, realizate in culori speciale pentru materiale textile, rezistente la apa, realizate de graficiana Alexandra Mudrac, intregesc hainutele create de designer-ul Ioana Jalba, care ne povesteste: „Pictura completeaza perfect ideile noastre si ne poate duce mai usor la temele pe care le propunem. Pentru ca in ultimii ani s-a pus mult accent pe tema “marina”, anul acesta am vrut sa abordam o tema poate clasica, insa foarte indragita: imaginea gradinilor pline de flori frumoase, albinute si gargarite vesele. Aceasta este lumea Degeticai si a surorii ei japoneze, Arrietty, povesti care ne-au inspirat si care au fost la baza acestei colectii„.

Toate hainutele din colectia Aquarela sunt usor de purtat de catre micuti, fiind captusite cu materiale fine de bumbac si tencel, iar culorile utilizate pentru picturi nu afecteaza pielea sensibila a copiilor.  Totodata, ele sunt frumos lucrate, cu o atentie speciala pentru detaliu, pentru culori si structuri in perfecta armonie.

Asa cum Degetica a luat fiinta ca prin minune dintr-o floare de lalea,  pentru a implini visul mamei sale, asa si lansarea aceastei colectii de hainute pictate manual pentru prichindei a reprezentat realizarea unui mai vechi vis al nostru.

Va mai zicem doar ca totul s-a incheiat cu dulciuri si sampanie, multa joaca si prieteni noi, copiii demonstrand ca hainutele nu sunt doar frumoase, ci si confortabile.

In incheiere, dorim sa multumim tuturor celor implicati in eveniment: magazinului Pink&Blue, fotografului nostru Alexandru Busuioceanu, stilistei Ioana Nicolescu, graficienei Alexandra Mudrac  si, nu in ultimul rand, micilor nostri manechini si parintilor care i-au insotit.

Va invitam acum sa vedeti colectia!